"Mina olen tipp-fotograaf ehk Tipp ja Mari-Leen paneb i-le täpi peale ehk on Täpp!" jutustas Meelis nimede tähendusest. Väga nutikas lahendus. "Asjadest on meil aga kaasas igasuguseid asju iPhone'i kaantest ja ehetest riieteni välja," tutvustasid nad. Eelkõige jäigi Publiku kaamerale silma noorte enda disainitud ja kaunistatud riiete kuhilad.

"Need on meie isekaunistatud nööbisärgid Kanal2 sünnipäevalt ja siis Eesti muusikauahindade särgid ja minu eelmise aasta kleit," kirjeldas Mari-Leen esemeid näidates. "Aastas on 3-4 üritust, kus mõtleme väga hoolikalt, mida selga panna, et kõik fitiks ja oleksime Tipp ja Täpp," selgitas ta enda ja Meelise riietumise põhimõtteid.

Tipp ja Täpp olid oma hiljutiselt Tai reisilt kaasa toonud ka palju kauneid asju, mida turule tuua. "Siin on igasugueid suvalisi ehteid, näiteks Angry Birdsi ja Hello Kitty kõrvarõngad," näitas Mari-Leen. "Kuigi mul endal iPhone'i pole, siis olen suur iPhone'i fänn," jutustas Meelis näidates helkivate liblikatega kaunistatud telefoniümbrist.

Vaata, mida Tipp ja Täpp Publikule veel rääkisid!