Vähk on Gibbide perekonnas ka minevikus laastamistööd teinud - Robini kaksikvend Maurice suri vähki 2003. aastal, vahendab Daily Mail. Üks Gibbide vendadest, Andy, suri aga 1988. aastal vaid 30-aastaselt.

"Mõnikord ma mõtlen, et kõik need tragöödiad, mille käes mu perekond on kannatanud, nagu Andy ja Maurice'i surm nii noores eas ja minu olukord viimastel aastatel, on nagu mingisugune karmavõlg selle eest, et oleme saavutanud kuulsuse ja teeninud korraliku varanduse," rääkis Robin Gibb. "Aga me oleme saavutatu nimel kõvasti töötanud."

Robin Gibb, kes on vähiga 18 kuud võidelnud, on lõpetamas karmi kemoteraapiakuuri. 

Bee Gees lõpetas bändina oma tegevuse 2003. aastal, kui suri Robini kaksikvend Maurice, kes oli vaid 53-aastane ning põdes sama haigust. Gibbide vend Andy suri aga vaid 30 aasta vanusena.

Robin Gibb lükkas vaatamata arstide soovitusele enda terviseuuringud kaheksa kuud edasi. Gibbi abikaasa Dwina keetis talle taimeteesid, enne kui nad mõlemad tunnistasid, et mees peab minema kemoteraapiasse.

"Ta tegi mulle tervislikke toite ja taimeteesid, aga me mõlemad teadsime, et lõpuks pean ma ikka tavapärase ravi poole pöörduma."