KORJUSEPÄEV:
Täna on korjusepäev. Seda päeva tuntakse eeskätt vanimate trükiste põhjal ja see on üks teadlastele enam huvi pakkunud pühi, mille kohta on püstitatud huvitavaid hüpoteese. On arvatud, et see on vana rahvakogunemise aeg, samuti talihari ehk talve poolitaja, mille tähendus kandus hiljem muudele kalendripäevadele. Mitmed pseudoetümoloogiad said alguse asjaolust, et eestipärastatud nime Gregorius ei tuntud ära ega osatud seostada pühakunimega. Kirikukalendris on see paavst Gregorius Suure surmapäev.

ILM: Vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 6-12, puhanguti 16 m/s. Õhutemperatuur on +1..+5°C. Rohkem vaata SIIT.

ŠOPPA INTERNETIS: Kui sul pole mahti poodi ostlema minna, siis külasta internetis Cherry värsket Ilumaailma, kus täna pakutakse muu hulgas Elizabeth Arden Eight Hour Travel Set komplekti.

Voucher sisaldab trendikat valget kosmeetikakotti, kus on järgmised tooted:
• Eight Hour niisutav päevakreem tugeva SPF 50 faktoriga (30ml)
• Elizabeth Arden Eight Hour intensiivne kaitsev ravisalv (30ml)
• Niisutav päevakreem SPF 15 päikesefaktoriga (30 ml)
• Elizabeth Arden Eight Hour kaitsev ja hooldav hügieeniline huulepulk 

Kingi enda näole 20 aastat noorem välimus!

Lähemalt vaata SIIT.

TELEVISIOON: ETV-s esitleb Välisilm "Egiptuse ja Gaza piiril" (Backlight: Between Egypt and Gaza, Hollandi 2011)

Egiptuse ja Gaza sektori 11 kilomeetri pikkusel piirilõigul on käinud vilgas tegevus. Suletud piiri alla kaevatud 1400 tunnelit on saanud kohaliku majanduse nurgakiviks.

Kuigi Mubaraki valitsus toetas ametlikult Gaza-vastast embargot, vaadati maa-alusele kaubandusele läbi sõrmede. Uuelt valitsuselt oodatakse aga suhtumise muutust. Nüüd võivad Rafah’ piiriküla elanikud oma senisest tulutoovast ärist avalikult kõnelda. Aga kas nad soovivad ka piiri avanemist?

"Egiptuse ja Gaza piiril" on eetris kell 22.10, kordus teisipäeval kell 14.50

HOROSKOOP:
Lõvil on võimalik luksusreis või harmooniline ja romantiline suhe välismaalasega. Materiaalse olukorra paranemine tänu jõukale sõbrale. Uued võimalused. Teiste tähemärkide loe SIIT.

SOODNE OST: Tallinnas asuvas kaubamajas Stockmann on märtsikuus kõik One Way noorteosakonna teksapüksid püsikliendile -20% (v.a. STC DNM ja Zoey M)

Pakkumine kehtib 1.-31.3.2012.

NIMEPÄEV:
Rego, Reio, Reigo, Reiko