Pole paha
kirjutas: "Kirkorov ON Venemaal (ka endises NSVL-is) tõeline popkuningas ja arvestades tema staatust ning esinemiskohta polnud kontsert-show üldse paha.

See polnud esimene Kirkorovi show, mida olen näinud, sellepärast võin öelda, et kahjuks eile vedasid tehnika ja mõned lavastuslikud momendid natuke alt, tantsutrupi Recital-i tantsijate ja koreograafi(a) tase on kõvasti langenud, (tantsijate) kostüümikunstniku laseks kohe lahti, kahjuks polnud sel korral ka live bändi. Aga sellegi poolest korvasid mõned tõeliselt ilusad live-ina lauldud laulud kõik, millest eelnevalt rääkisin... :-)

Ja lgp. vene artistide publik! Ärge jookske garderoobi enne kui esinejad on lavalt lahkunud, see näitab ainult teie kasvatamatust ja lugupidamatust esineja suhtes. Peace!"

Lähen jälle lisas aga sellise kommentaari: "See oli väga hea kontsert! Vaatamata paarile tehnilisele apsule,pidasid Kirkorovi närvid hästi vastu ja minu süda oli igatahes võidetud. Läksin sinna ootama oma 3-4-ja lemmikut ballaadi (kõik sain kah:)),aga kui tervikuna show 100% töötab, siis meeldivad ka ülejäänud lood, mis muidu ehk lemmikmuusikat just ei esinda. Kirkorov on proff ja artist suure''A''-tähega. Möllas tema ja möllas ka publik! Aitähh!"