Kontseptuaalse albumi "Celebration" muusika on komponeeritud progresiivroki vaimus ja lüürika kannab endas spirituaalset sõnumit. Albumil kõlava muusika, laulutekstid ja seaded on kõik kirjutatud Indrek Patte poolt.

Albumi andis välja kodumaine plaadifirma Strangiato. Tänaseks päevaks on ligi kolmandik albumitest leidnud omaniku Eestist väljapoole. Plaat on saanud üle maailma kriitikutelt ja progerocki fännidelt vaid positiivset vastukaja. Muuhulgas on album saanud raadioeetrit USA, Poola, Belgia ja Hollandi raadiojaamades. Maailma suurima progerocki ajakirja "Classic Rock Prog" aprillikuu numbriga kaasas olev laserketas sisaldab endas ka Indrek Patte lugu "Mount Meggido".

Albumi väljaandja Karel Boggens lausus, et plaadiedu üle maailma on mõneti üllatav, samas kui albumi materjal läbi kuulata, siis kõhklused kaovad. "See on neetult hea progeplaat," lausus Boggens.

Esitluskontserdil esitab muusikat ansambel koosseisus: Indrek Patte (vokaal), Raul Jaanson (kitarr), Hendrik Soon (kitarr), Toomas Vanem (kitarr), Tarvi Jaago (klahvpillid, flööt), Margus Kliimask (klahvpillid), Vladislav Reinfeldt (basskitarr) ja Andrus Lillepea (trummid).

Kontserdi esimeses osas astub üles Eesti üks tippkitarrist Toomas Vanem oma fusion–rockgrupiga The Limited Edition. Piletid esitlusele on müügil uste avanedes Rock Cafes. Uksed kontserdile avanevad kell 19.00