1. Kelmikus

Mari Martin: „ Kevadele tuleks ikka vastu minna kelmikalt. Puhvis miniseelikud löövad kindlasti laineid nii kevadel kui suvel. “ Mõõdukas koguses kelmikust pakkuvad aksessuaarid on sel kevadel kikilipsud, kikilipsu vööd jne. Iga komplekt läheb lausa särama.

2. Pastelsed värvid

Värvidest on hinnatuimad puhtad värvid — helehallid, kollased, lillad, roosad, rohelised. Moes on maasika jäätis, banaani jäätis, pirni jäätis, mustika jäätis jne.
Karolin Kuusik: „ Tallinn Dollsi kevad-suvises kollektsioonis on rohkelt pastellvärve alates helelilladest toonidest kuni päikesepaiste kollaseni. Hetkel ongi moodne kanda mitut magusat pastellvärvi koos.“

3. Lendlevad kleidid

Mari Martin :„ Sellel kevadel on kindlasti moes haldjalikud muusad. Soovitaksin investeerida kevadel ja suvel ühte imeilusasse lendelvasse maani kleiti või seelikusse, mis ei piitsutaks liialt ning paitaks mõnusalt keha. See on ülim naiselikkus ja tõeline suve luksus jalutada õrnas suvetuules kleidi saba lehvimas.

4. Vallatud triiksärgid

Sellel kevadel on üheks lemmikriideesemeks triiksärgid ning triiksärk-kleidid oma erinevate võimalustega. Ümarad kraed, üleskeeratavad käised, erksad/ pastelsed värvid, lipsuga ja ilma, erinevad pikkused jne. Triiksärgi eeliseks on funktsionaalsus, mugavus ning lõputus koguses kandmisvõimalusi.

5. Funktsionaalsus

Mari Martin: „ Uue ajastu naised on professionaalsed naised, kes näevad suurepärased välja koosoleku laudade taga ning kontoris. Neile on Tallinn Dolls pühendanud lausa terve eraldi liini Office Doll. Tegelikult on need rõivad, millega sobib nii tööl käia kui ka pärast esinduslikumale üritusele või lausa peole minna. Naiselik ja mõõdukalt mänguline office look ei ole kindlasti ainult selle hooaja trend vaid lausa lumepallina kasvav trend.“