Olev

Esimene võistleja Olev kaotas nädalaga 6,8 kg, mis moodustas 4,7% tema kehakaalust. Kohtunikud andsid Olevile 4 punkti.

Anu Saagim uuris Olevilt, kas ta nüüdseks on naiselt juba tsiki-briki saanud. Olevi nägu tõmbus seepeale naerule, millest võis järeldada, et mees on enda eluga rahul.

Üldiselt heitsid kohtunikud Olevile ette, et ta oma tantsupartner Alissaga eriti ei arvestanud.

Punkte kokku: 8,7

Kristi K

Teine võistleja Kristi K kaotas nädalaga 2,1 kg, mis moodustas 2,3% tema kehakaalust. Kohtunikud andsid Kristile 6 punkti.

Kohtunikud oli Kristi etteastest võlutud ning kiitsid naise tugevat arengut.

Punkte kokku: 8,3

Herkki

Kolmas võistleja Herkki kaotas nädalaga 6,1 kg, mis moodustas 5,1% tema kehakaalust. Kohtunikud andsid Herkkile 4 punkti.

Kohtunikud kiitsid Herkki kõva võitlusvaimu. "Sa oled võidujanuline," ütles Anu Saagim ning kiitis, et Herkki jõudis tantsu lõpuni väsimatult tantsida.

Anna Levandi arvates aga ei peaks Herkki üldse kaalust alla võtma, sest ta oskab oma keha nii hästi liigutada.

Punkte kokku: 12,4

Anna

Neljas võistleja Anna kaotas nädalaga 4,3 kg, mis moodustas 3,6% tema kehakaalust. Kohtunikud andsid Annale 7 punkti.

"Kui eelmises saates olid sa seksikiisu, siis nüüd oled sa seksijumalanna," naeris Anu Saagim.

Punkte kokku: 10,6

Kristi U

Viies võistleja Kristi U kaotas nädalaga 2,3 kg, mis moodustas 2% tema kehakaalust. Kohtunikud andsid Kristile 5,3 punkti.

Kohtunikud kiitsid, et eelmise saatega on väga suur kontrast.

Punkte kokku: 10,6

Kaupo

Kuues võistleja Kaupo kaotas nädalaga 4,1 kg, mis moodustas 2,9% tema kehakaalust. Kohtunikud andsid Kaupole 7,3 punkti.

"Sa vapustasid mind kõige rohkem siin saates," kiitis Anu Saagim Kaupot.

Anna Levandi oleks tahtnud aga näha rohkem trikke, mille peale Kaupo lubas, et kui treener Monika maha võtab, siis tulevad ka trikid.

Punkte kokku: 10,2

Anneli

Seitsmes võistleja Anneli kaotas nädalaga 0,8 kg, mis moodustas 0,8% tema kehakaalust. Kohtunikud andsid Annelile 7 punkti.

Punkte kokku: 7,8

Natalja

Kaheksas võistleja Natalja kaotas nädalaga 1,0 kg, mis moodustas 1,1% tema kehakaalust. Kohtunikud andsid Nataljale 8 punkti.

Punkte kokku: 9,1

Paraku jääb tänane saade taas ühele rõõmsameelsele osalejale viimaseks, kuna kohtunike punktide ja kaotatud kaalu kogusumma tulemusena peab igal nädalal üks osaleja saatest lahkuma. Kohtunikelaua taga istuvad iluuisutamistreener Anna Levandi, lavastaja ja koreograaf Teet Kask ning Anu Saagim. Osalejatele on kaalukaotuse raskel teel toeks saatejuht Teele Viira.

Saate võitja on see, kes kaotab kõige rohkem oma kehakaalu ja tantsib kõige paremini, lisaks kergemale elule ootab võitjat 5000 eurone reisitšekk.