Dramamama teine kauamängiv kannab pealkirja „VIP“ ja plaadi nimilugu on ühtlasi ansambli värske singel. Albumil on kümme uut lugu, mis on salvestatud Tallinna Linnahalli stuudios Elmu Värgi käe all. Ansambli laulja Mikk Tammepõllu sõnul on uus plaat bändi koostöö vili. „Kui enamus lauludest meie esimesel plaadil olid eelnevalt autoritel kodus valmis kirjutatud, siis nüüd katsetasime lugude kirjutamist koos. Lood plaadil on vägagi erinevad, varieerudes funkist grungeni, kuid siduvaks elemendiks on elusa fiilinguga sound. Kasutasime võimalust salvestada 24-realisele analoog lintmagnetofonile, millel on omad eelised, kuid ka omad piirangud,“ rääkis Tammepõld.

Juba neljandat aastat toimuv Eesti muusika esitlusfestival ning muusikatööstuse konverents Tallinn Music Week toob Rock Cafesse reedel, 30. märtsil ja laupäeval, 31. märtsil kokku 23 põnevat artisti pop/rock programmiga nii Eestist kui piiri tagant. Rock Cafes on festivali ajal avatud kaks saali ning kontserdid toimuvad kahel laval.

Reedel, 30. märtsil astuvad Tuborg Green Club lavale Laika Virgin, Galvanic Elephants, HU?, HeadHeartHands (FIN), Instrumenti (LV), Kosmofon, Liis Lemsalu, Mimicry, Malcolm Lincoln, Bert On Beats, Epordwerk ja KPM. Laupäeval, 31. märtsil esinevad Ott Lepland, The Nymph, Taavi Peterson & Üdi, Tenfold Rabbit, The Princes, August Hunt, The Blinking Lights, Dahling, Elephants from Neptune, Dramamama ja Junk Riot.Piletid kontserdile, millel esinevad Tallinn Music Week Festival Stage showcase’i raames Ott Lepland, The Nymph, Taavi Peterson & Üdi, Tenfold Rabbit, The Princes, August Hunt, The Blinking Lights, Dahling, Elephants from Neptune ja Junk Riot, on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Dramamama koosneb:
Mikk Tammepõld – vokaal
Laur Joamets – kitarr
Viljar Norman – basskitarr
Ott Adamson – trummid