Sel nädalal tabas Paluveri aga raske kaotus, sest tema väike sõber suri ootamatult. Anne on praegu sügavas leinas ega tea isegi, kuidas või mil viisil edasi elada, kirjutab ajakiri Naised.

Paluver ei viibinud ka sel nädalal toimunud teatripäeval ega suutnud kommenteerida oma Oskar Lutsu huumoripreemia võitu.

Jõgevamaa Palamuse valla avaliku elu tegelastest koosnev komisjon otsustas, et 2012. aasta Oskar Lutsu huumoripreemia stipendiumi saab näitlejanna Anne Paluver. Anne aga auhinnast rõõmu ei tunne, vaid kommenteeris telefonis õnnitlusi väga vaiksel ja kummalisel häälel: “Jaa! Anne kuuleb! Teate, ma ei taha täna ühtegi intervjuud preemia teemal anda.”

Seejärel puhkeb ta nutma. Veidi aja pärast naine kosub ja ütleb kurval toonil: “Mul suri koer ära, see koerake, kes seriaalis “Eestlane ja venelane” mängis. Olen nii kurb hetkel, et ma kohe ei teagi, mida teha!” 

Anne Paluver on rääkinud, et koer on tema jaoks kõik. Tal on küll kaks last, kuid need on juba suured.

Kutsu Amanda oli näitlejale seltsilise ja parima sõbra eest ning käis temaga kõikjal kaasas. Ühes intervjuus on Anne kommenteerinud: “Kes ütles, et koer ei oska rääkida? Rohkem, kui te arvatagi oskate!”

See lause ütleb koera ja ta perenaise läheduse kohta nii mõndagi ...