Kate Hudson - 32 kilo

Kate Hudson tunnistas, et võttis rasedusega juurde peeagu 32 kilo. "Ma pidin selle kolme ja poole kuuga maha võtma. See polnud üldsegi naljakas," rääkis Hudson hiljuti.

Milla Jovovich - 32 kilo

"Võttis aastakese seda kaalu koguda ja aastakese ka mahavõtmiseks," kommenteeris Milla.

Mariah Carey - väga suur number kilosid

Kuigi Mariah pole paljastanud, mitu kilo ta kaksikuid oodates juurde võttis, teatas ta, et kolm kuud pärast sünnitust oli ta üle 30 kilo kergem. Suurepärane saavutus!

Kendra Wilkinson - 27 kilo

"Ma ei tundnud mingeid piire. Mõtlesin, et need on minu üheksa kuud lõbutseda. Mõtlesin, et kui paksuks ma ikka minna saan. Kakskümmend seitse kilo. Ma võtsin juurde 27 kilo!!!" oli Kendra oma kaalust šokis.

Jessica Alba - 25 kilo

"Ma võtsin üle 25 kilo juurde. Lõpetasin kaheksanda raseduskuul kilode lugemise, sest sattusin sellest masendusse. Mõtlesin, et mul suva, tegelen sellega pärast, kui beebi juba käes," rääkis enda rasedusest kaunis Jessica.

Heidi Klum -18-20 kilo

Nelja lapse ema Heidi rääkis, et iga rasedusega on talle kogunenud 18-20 kilo.

Miranda Kerr - 18 kilo

"Ma võtsin juurde 18 kilo, aga ma ei lasknud end sellest häirida," tunnistas Miranda.

Kourtney Kardashian - 18 kilo

Oma esimest last Masonit oodates võttis Kardashianide õde juurde 18 kilo. "Kõik muutus natuke suuremaks, seda kohe päris kindlasti," rääkis Kourtney.

Gisele Bündchen - 13 kilo

"Ma tegin kung fu-d veel kaks nädalat enne Benjamini sündi ning joogat kolm korda päevas," paljastas oma hea vormi saladuse supermodell Gisele.

Adriana Lima - 11 kilo

Supermodell Adriana Lima võttis rasedusega juurde vaid üksteist kilo, kuigi sõi enda sõnul kõike, mida hing ihaldas.