"Mina isiklikult võtan pakkumisi vastu, sest soovin võimalikult palju pidevalt oma erialal tööd teha, kuna see hoiab mind kui näitlejat vormis. Alati ei ole teatris parasjagu mingit etendust käsil ja siis on väga hea, kui saan ennast hoida näitlemise lainel," räägib Marilyn Publikule, miks ta seriaalitööd teeb. "Loomulikult nõuavad lava ja kaamera erinevaid tehnilisi võtteid, aga vaimuga tegelen ma mõlemas töös ühepalju, mis ongi põnev. On suur pluss, kui keegi usaldab sind mängima midagi sellist, mida sa pole varem teinud, siis võtaksin pakkumise vastu ka puhtalt sellest, et ennast avardada ja teisest küljest näidata."


Seda, et näitlejad seriaalirollidesse kuidagi lõdvemalt suhtuksid, Marilyn ei usu. "Võimalik, et vahel ollakse lihtsalt sunnitud seda väiksema ettevalmistusega tegema. Tihtilugu saadakse stsenaarium kätte liiga hilja, et sellesse jõuaks korralikult süveneda, või lihtsalt ei teata, enda tegelase kõiki käitumise motiive ja siis jääbki mäng veidi üheplaanilisemaks. Ja loomulikult ka see, et teatritükile eelnevad pikad proovid ja analüüs," räägib näitlejanna seriaali- ja teatrimaailma erinevustest.

Marilyn ei ole aga kõiki talle tehtud pakkumisi vastu võtnud ning seda üsna proosalisel põhjusel - lihtsalt polnud aega, sest võtted kattusid teise seriaaliga.

Seriaalis mängimise plussideks peab Marilyn seda, et saab koos mängida näitlejatega, kellega võib-olla teatrilaval ei puutuks kokku. "Ja kuna Eestis siiski ei õpetata eraldi filminäitlemist, siis seriaal annab hea võimaluse saada kogemusi kaameratega. Stiil ja tehnika on siiski kohati väga erinevad kui laval. Miinuseid on tegelikult vähe, kui suudad enesekindluse säilitada. Rahulikult oma asja edasi ajada ja mitte lasta ennast heidutada kõiksugustest eelarvamustest, mille publik võib sinu karakteri iseärasusest sinu enda isiksusse arvata."

Marilyni enda elmmikseriaalideks on kõiksugused kriminaal -ja arsti seriaalid. Head situatsioonikomöödiad meeldivad ka. Oma lemmiktegelasteks peab naine aga sarimõrvav Dexterit ningi Jackiet "That 70-s show"st.