Paul Halloran: Katrin Lust-Buchanan valetab!

Kroonika, mis eelmisel nädalal analüüsis Galojani tegemisi psühhiaatrite pilgu läbi, kutsus esile end Paul Halloranina tutvustanud mehe kriitikatormi Eesti ajakirjanduse suunas, kontsentreerudes spetsiifiliselt ajakirjanik Katrin Lusti väitele, mille kohaselt Halloran ähvardas teda tappa. Paul Halloranil on sellest mõõt täis saanud ning häälepaelad pääsesid valla.

Publikule antud intervjuus vannub Halloran, et pole iial Katrin Lust-Buchananit isegi kohanud ning on kokku vaid kolmes põgusas internetikommentaaris teda kritiseerinud. "Katrin Lust valetab! Ma ei ole iial ähvardanud teda tappa. Aga mul oleks äärmisel hea meel, kui ta selle niinimetatud tapmisähvardusega politseisse pöörduks, sest siis ta jääks täielikku häbisse," on ajakirjanik veendunud.

Paul Halloran: iga Anna-Mariast ilmunud artikkel sillutab teed ta õigeksmõistmiseni!

Lisaks avaldab Halloran kahtlust, et Lust-Buchanan üldse ajakirjanik on. "See on uskumatu, kuidas ühes Euroopa riigis ei kehti seadused ei meediale ega ühele erakonnale. Anna-Maria Galojan on olnud liialt lähedal Reforimerakonna ladvikule, teab kõike sellest valgustkartvast võrgustikust, mis seal vohab, seepärast ongi ta poliitiline põgenik. See on poliitiline kohtuprotsess!"

See pole aga kõik. Halloran rõõmustab, et Anna-Maria Galojani tegemisi niivõrd palju kajastatakse. "Kui see on hea teile, siis veel parem on see meile. Iga Anna-Maria kohta ilmunud artikkel või uudisnupuke on vesi meie veskile ja sillutab teed ta õigeksmõistmiseni - teisisõna jätab Briti kohtusüsteemile Eestist äärmiselt halva mulje ning parandab vaid Anna-Maria mainet!" kinnitab ta.