Publiku küsimuse peale, millise mulje Gabriel salvestuse ajal saatemeeskonnale jättis, vastab Margna, et kõik möödus suurepäraselt. "Gabriel käitus igati viisakalt ja oli oma etteaste väga põhjalikult ette valmistanud. Kahtlemata mõjus ta tänu oma esinemiskogemusele enesekindlalt ja professionaalselt. Teisisõnu, saate kontekstis vastas Gabriel kõigile nõuetele, mida ühele meelelahutussaate külalisele võib esitada," on Margna seisukoht.

Kuigi saate tegemise ajal ei võinud keegi teada, et Gabriel 4 kuud hiljem vägistamissüüdistusega kohtu all on, siis pidi ometi ju Kanal2 programmiosakonna koosolekulaualt läbi käima küsimus, kas lasta antud episood eetrisse või mitte? Margna sellega ei nõustu. "Saate toimetusele ei ole Gabriel Kubjase osas esitatud ei enne ega ka pärast saate eetrisse minekut mingeid kaebusi ega märkusi. Kõigi osalejate nimed esitati aegsasti Kanal2-le ja ükskõik milline otsus selles osas sai tulla ainult neilt. Konkreetsel puhul mingeid vastavasisulisi arutelusid toimunud ei ole," kinnitab Margna.

Seda, kuidas Gabrieli reis väljavalitud neiuga kulges, produktsioonitiim ei tea, sest Margna sõnul saate toimetus sellekohaseid taustauuringuid ei tee.