Show erikülalistena astuvad lavale Briti glämmroki ansambel The Darkness ja DJ Lady Starlight.

Piletid Lady Gaga showle Tallinna Lauluväljakul tulevad müüki selle kuu viimasel esmaspäeval, 30. aprilli hommikul kell 10.00 ainult Ticketpros - internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Korraga saab osta vaid kuni 6 piletit. Seisupiletihind on 69 eurot.

FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba neli päeva varem, alates 26. aprillist. FBI ConcertClubi liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee

Lady Gaga tuleb Eestisse oma uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames. Aprilli lõpus Lõuna-Koreas algava suurejoonelise tuuri käigus plaanitakse anda üle saja kontserdi maailma eri paikades, sealhulgas riikides, kus staar varem esinemas käinud pole. Lady Gaga enda sõnul on uus turnee justkui eelmise ülieduka kontsertreisi «The Monster Ball» pikenduseks. «Oma meeskonnaga olen ma töötanud kuid, et luua uhke ja pöörane lavakujundus. Minu uus show nimega «The Born This Way Ball» on justkui elektro-metal pop-ooper; see on Alguse lugu, Kuulsuse kuningriigi tekkimine, mis jutustab sellest, kuidas me sünnime ja sureme tähistades,» ütles staar.

«The Born This Way Ball» maailmaturnee on lauljatari kolmas kontsertreis ümber maailma ning on pühendatud stuudioalbumi «Born This Way» ilmumisele. Eelmise aasta kevadel muusikapoodide riiulitele jõudnud ja selliseid hitte nagu: «Judas», «Marry the Night», «You and I» ja «The Edge of Glory» sisaldav plaat on tõusnud edetabelite tippu üle maailma. Lady Gaga on kõikide plaadil olevate lugude kaasautor ja produtsent. Popstaari teist täispikka stuudioalbumit on tänaseks päevaks üle maailma müüdud kuus miljonit eksemplari.

Lady Gaga Tallinna showd korraldava BDG Musicu peapromootori Eva Palmi sõnul tutvustas juba eelmine lauljatari maailmaturnee staari publikule kui üht parimat ja omapärasemat live-artisti. «Olen veendunud, et tema uus turnee «The Born This Way Ball» on selle aasta tippsündmus maailma popmuusikas. Lady Gaga on tuntud oma pööraste live-esinemiste poolest ning fännid ja muusikakriitikud üle maailma on ärevil, millega staar seekord üllatab. Ma olen näinud siiani veel täielikult salastatud lavajooniseid ning võin kinnitada, et meid ootab ees üks suurepärane show, mida on võimeline looma vaid Lady Gaga.»