Algülesande täitmine on kõige olulisem

"Eesti tippmodelli" produtsent Triin Randloo kinnitab, et tegelikult pole valiku tegemises üldse midagi nii salajast või üle mõistuse küündivat. Pildid valib nimelt välja fotograaf. Publiku küsimuse peale, mille alusel valik tehakse, kinnitab Randloo, et kõige olulisem on, et algülesanne oleks täidetud.

"Kui tegu on näiteks ehte reklaami või riiete presenteerimisega, siis vaadatakse käte ja jalgade asendit, näo ilmet ja seda, kuidas modell oma keha ülesande täitmiseks kasutab. Asja konks on, et aega on väga vähe ja modell peab väga intensiivselt pingutama, et saada parim pilt," selgitab Randloo.

Produtsent: mingit kokkumängu ei ole!

Nii kodumaise kui välismaise modellisaate formaadi juures on alati olnud üheks olulisemaks küsimuseks ka see, millist rolli mängib piltide valimisel saate stsenaarium. "Mitte mingit kokkumängu ei ole! Alati valib fotograaf parima pildi ise," vastab produtsent küsimusele, kas favoriitide närvidel mängimisega ei proovita saate sündmuste kulgu põnevamaks muuta.

Kui senise saate jooksul on näiteks Xena kurtnud, et talle anti rock'n'rolli pildistamise jaoks jalga liiga kitsad teksad ning et Anita nägi enda hinnangul pildi peal välja nagu kana, siis kinnitab Randloo, et vähemalt salvestuse ajal ei täheldanud keegi nurisemist. "Nad teadsid algusest peale, et ei saa tehtud valikutele vastu vaielda. Kohtunike ja hindajate näol on siiski tegu oma ala proffidega, kelle arvamust tasub kuulda võtta," lõpetab Randloo.