Nädalavahetust alustab reede õhtul, sünnipäevale kohaselt, suurem pidu Telliskivi Saalis, kus peaesinejateks Malcolm Lincoln ja August Hunt.

Neid soojendavad kuus kollektiivi Telliskivi enda Bändimajast: Elephants From Neptune, Electrobation, Hõbeniit, Kannabinõid, Lo-Fi Louie ja Papa-Carlo. Peo uksed avatakse 19.00 ning muusika ei lõppe enne hommikupäikest.

Laupäeval tutvustame koostöös F-hoone ja Telliskivi Seltsiga rajatavat Telliskivi Linnaaia projekti. Kell 12.00 peab linnaaiandusest ja potipõllundusest loengu Räpina Aianduskooli köögiviljanduse, maitse-ja ravimtaimede spetsialist Tiina Paasik.

Pühapäeval toimub rohelises saalis MTÜ Eesti Kirbuturu poolt korraldatav teine Telliskivi käsitöö-, disaini- ja kunstilaat, kuhu on osalema tulemas ja oma tegemisi näitamas ning tutvustamas ligi mitusada väiketootjat, õpilasfirmat ja isetegijat.

Lisaks on kõik oodatud igalaupäevasele Kirbuturule ning pühapäeval korraldab MTÜ Raamaturinglus paralleelselt laadale ka Raamatuvahetusürituse, kus oma riiulil seisma jäänud raamatud saab tasuta teiste raamatute vastu vahetada.

Kõik sünnipäevaüritused peale reedeõhtuse peo on osalejatele TASUTA!

Täpne kava ja lisainfo Telliksivi Loomelinnaku 3. sünnipäevaürituste kohta asub aadressil synnipaev.telliskivi.eu