17aastased Megan Lovegrove ja Louise Bedwell võtsid nõuks vanematele asi lõplikult selgeks teha, intervjueerisid sadat teismelist ja panid kirja rohkem kui kakssada lehekülge õpetusi ja nõuandeid vanematele. Õpikust leiab nõuandeid kõigi enamlevinud pubekaprobleemide korral — näiteks kuidas rääkida lastega seksist ja alkoholist, kuidas saada nad oma tuba koristama ja millised karistused on üleastumiste korral asjakohased, millised aga täiesti mõttetud.

Tüdrukute sõnul vajavad teismelised oma toa korrastamiseks vähemalt kolm tundi aega ning vanemad ei tohiks vahepeal kontrollimas ja näägutamas käia. Telefoniarveid aitab vähendada nutitelefonide appide kasutamine — vaevalt, et lastel selle vastu midagi oleks! Samuti märgitakse raamatus ära, et lapsevanemad ei peaks liialt oma välimuse kallal vaeva nägema ja iluvigade pärast muretsema, sest selline ebakindlus kandub ka lastele üle ning kõigutab ka nende enesekindlust tugevalt.

Teismelised, tehke järele! Andke selle loo kommentaariumis lapsevanematele ise nõuandeid, kuidas teid kasvatama peaks, millised võiksid olla karistused, kuidas peaks teiega seksist ja suitsetamisest rääkima. Naistekas teeb teie nõuannete põhjal lapsevanematele kokkuvõtte!