Kui 2009. aastal soovis staar lava taha erievaid karastusjooke Dr Pepperist Orange Crushini, olid tema nõudmised 2010. aastaks mitte koos kuulsusega kasvanud, vaid kahanenud - naisele piisas neljast purgist Coca-Cola Zerost, kirjutab võrguväljaanne Smoking Gun.

Staar on nõudnud lava taha ka kaht pudelit valget veini, millest üks peab olema Kendall Jackson, vein, mis on näiteks Cheri backstage'is keelatud.

Gaga kontserdil on seevastu keelatud kanda ka kiivrit, mis on veider soov naiselt, kes on oma peas kandnud toorest liha ning mistahes ogadega peakatteid. Lisaks ei tohtinud vähemalt 2010. aastal pakkuda kontsertpaigas ka jääga jooke - staar kardab, et fännid hakkavad teda jääkuubikutega loopima. Augustikuises Eestis võib õnneks loota, et jää enne lava ette jõudmist või staari tabamist siiski sulab.

Lisaks sellele on Gaga nimekirjas olnud nii tavalised tarbeesemed, näiteks kolm venitalaatorit, suur prügikast, väike tumba ja suur mugav sohva, voolava sooja ja külma veega dušš, on nõudmistes eraldi kirjas olnud ka töökorras pirnidega lamp (ei ole oluline kas põranda- või laualamp), pehmendustega kontoritool ja tingimata just ratastel stange, mis on võimeline kandma raskekaalulisi esemeid. Kõik see peab mahtuma riietusruumi, mis peab olema kangastega kaetud, ka uks, on mänedžer korduvalt rõhutanud.