Messil on esindatud kõikvõimalikud kaubad – müntidest-markidest ja postkaartidest kunstiteoste, mööblitükkide, raamatute ja kõikvõimaliku kulla-karrani.

Lillepaviljoni palmide alla võivad tulla ka need, kes sooviksid ise midagi rahaks vahetada – iga kaupmees on ju alati valmis hea asja eest ka kukrut kergendama. Messi külastajatel on ka võimalus lasta ekspertidel oma vanavara ja kunstiteoseid hinnata. Selleks tasuks aga asi ise või vähemalt foto temast taskus valmis hoida.

Et Antiigimessist rõõmu tunda, ei pea olema miljonär. Ka need, kellel vaid viiekas taskus, võivad ühe või teise meene kaasa viia. Kes aga ei tea, kuhu liigset raha panna, leiab ka luksuslikku mööblit, vaipu, juveele ja kunstiteoseid.

Kõige kallima asja leiame Mart Sanderi maaligalerii boksist: selleks on Johann Köleri maal, mille galeriiomanik eelmisel aastal Šveitsi oksjonimajast kodumaale tagasi tõi. Hind? Mart Sander muigab kavalalt: „Ega ma seda eriti müüa ei tahagi, lihtsalt panin rahvale vaatamiseks välja – iga Köleri teos on ju rahvuslik aare. Praeguse turuseisu juures võiks see oksjonil sisse tuua kuni 100 000 eurot, sest Köleri maale käest-kätte praktiliselt ei liigu. Kui selline pakkumine tehtaks, siis võiksin mõelda – aga esialgu ei raatsi sellest küll loobuda!“

Kes ei taha ise osta ega müüa, võib järelikult külastada Antiigimessi kui põnevat näitust. Mess on avatud laupäeval kl 11 – 18 ja pühapäeval kl 10 – 16. Sissepääs maksab 3 eur.