Kui aktiivne Keskerakonna liige Sa oled?

Olen avatud ja seltskondlik inimene. Mind on alati poliitika ja omavahelised suhted inimeste vahel huvitanud. Ma liitusin Keskerakonna Noortekoguga kolm aastat tagasi sõprade soovitusel. Aitasin organiseerida kahte valimiskampaaniat (kohalikud valimised ja Euroopa parlamendi valimised 2009. aastal ). Mul oli väga huvitav nendega koos töötada, olen saanud palju sõpru ja uusi kogemusi. Praegu ma ei ole aktiivne Keskerakonna liige, kuna valmistun kooli lõpueksamite jaoks ja aega jääb seetõttu väheks.

Mida arvad Keskerakonna praegusest lõhest?

Arvan, et see on iga inimese isiklik asi, kas ta tahab olla parteis või ei. Rohkem ma ei kommenteeri, hetkel on see teema minu jaoks kauge.

Mis Sul valimispeo ajal šampanjaklaasis oli? Kas tõesti jõid erakonna peol šampust?

Kurvastan teid. See ei olnud šampus, vaid tavaline limonaad. Tollel üritusel pakuti nii alkohoolseid kui mittealkohoolseid jooke, kuid loomulikult ei tarbinud ma alaealisena alkoholi. Kas fotolt ei ole näha, et olen täesti kaine? :)

Kas Sa ei karda, et näitad nende fotodega noortele halba eeskuju?

Ei. Minu meelest ma ei tee mitte midagi, millega näitan halba eeskuju. Loodan hoopis, et minu modellisaates osalemine on eeskujuks noortele, kes unistavad samuti moemaailmast. Soovitan neile julgelt oma eesmärkide poole püüelda!

Sinu stiil oli paar aastat tagasi märkimisväärselt teistsugune. Millal sa oma praeguse stiilini jõudsid?

Varem olin juuksemodell ning sellepärast olin niisugune värviline. Mulle meeldis.
Kui nägin filmi "Hommikusöök Tiffany juures" koos Audrey Hepburniga peaosas, tundsin, et tahan olla temaga sarnane ja järgida 60ndate stiili. Samuti mind vahel inspireerib jaapani "street-fashion".