Mutant Disco ja Goethe Instituudi ühisel kutsel esineb Von Krahlis duo Snuff Crew.

Snuff Crew on salapärane tandem, kellel on siiani õnnestunud varjata oma tõelist identiteeti ja näolappe – nad esinevad avalikkuse ees maskides. Duo muusika on segu varajasest chicago house’ist ja acid house’ist ning italo disco’st – metsik elektrooniline muusika, millele lisanduvad tulnukalikud-robotlikud vokaalid.

Plaadifirma International Deejay Gigolo Records on välja andnud kaks tandemi täispikka albumit, ühtlasi on Snuff Crew ilmutanud ridamisi EPsid nii vinüülidel kui digis.
Kaks aastat tagasi panid nad püsti isikliku plaadifirma Snuff Trax ja selle märgi all on nad koos tantsumuusikaasju ajanud näiteks öölegendide Robert Owensi ja Neville Watsoniga.

Mutant Discol esineb Snuff Crew laivis - abiks hunnik huvitavaid aparaate, millel opereerides nad vaid neile iseloomulikke pulseerivaid muusikatihnikuid loovad.

„Saksa kevade“ Mutandil mängivad veel plaate Rhythm Doctor ja Raul Saaremets. Krahli ülemisele korrusele rajatavas Pudru Kuuli Psühhedeelses Kohvikus on aga muusikamängijate taga Siim Nestor ja Mihkel Kleis.

20. aprill Von Krahl

Pilet flaieriga 5 eurot, ilma 8 eurot.