Jo Wollacott arvas, et tegemist on raske ajaga elus ning halva õnnega, kuni ta avastas, et käel kantut käevõru sisaldab ohtlikku mürki, kirjutab Daily Mail.

Kahe lapse ema peaks tegelikult õnnelik olema, et üldse elus on, sest käekett sisaldas keelatud ainet nimega abriin, mille 3 mikrogrammi neelamisest võib surra.

See aine on 75 korda surmavam kui näiteks ritsiin.

Jo ostis hunniku puna-mustakirjusid käevõrusid 1 dollari eest eBayst 2010. aasta aprillis, ta pani ühe ümber käe, teise ehtekarpi ning müüs ülejäänud maha.

Naine ütleb, et nägi juba paar nädalat hiljem suus suurt mädapaiset, kuu hiljem tekkis üle keha lööve. "Olin terve suve haige - kannatasin kõhulahtisuse ja oksendamise käes."

Naine läks lahku elukaaslasest ja kuna oli nii palju haige, jäi ilma ka oma tööst. Arstid ei teadnud, mis tal viga on ning ei osanud seetõttu ka ravida.

Jo otsustas ühel päeval käevõru käelt ära võtta ja pani voodi kõrvale ehtekarpi. Müstilisele saladusele aitas aga jälile saada saatuse tahtel Jo poeg, kes mõnda aega hiljem koolist koju tulles näitas kaasa antud hoiatuskirja, kus oli pilt mürgisest käevõrust. Tooted korjati müügilt ja Jo elu on taastunud.