BändCämpi kolmanda eelvooru avapauguks oli Super Alko Space Potatoes, kes fännide hulga üle kurta ei saanud, aga nagu ikka on alguses, ei saanud rahvas end kuidagi käima ja löpus ei saanud pidama. Esinemise lõpus lauldi bändi solistile õhtujuhi toel koguni sünnipäevalaulu!

Terve Rock Cafe oli täis rohelisse riietunud inimesi ja põhjuseks Vahipataljoni bänd Katta Kuulmine. Esitusele tuli nii välismaiseid kui ka kodumaiseid lugusid, millest kindlasti kõige tuntum oli Terminaatori "Ajateenija", mis tõmbas ka kõige vähem militaarse inimese korralikult kaasa elama. Ning asja eest, sest lõpuks tormas lavale lahingvarustuses meeskond ja tehti tuleshow'd. See kõik andis välja hõigatud detsibellideks 137 db, mis siiani suurim!

Kolmandaks esinejaks pärast võimast Vahipataljoni bändi tuli Eesti Energia Full of IT, mis pakkus rahvale kuulamiseks kõigile tuntud lugusid. Neljandaks oli Europe Logistics Group Statika, kes esitas käredamat muusikat, aga see-eest olid kõik lood enda sulest. Punkti pani ballaad, mis siiski lõppes üsna jõulises ja võimsas võtmes, kuid kahjuks meeldis see esinemine väga vähestele.

Eelviimaseks esinejaks oli Helmese The Socket Error, kes kasutas taaskord tuntud esinejate lugusid nagu Evanesscensi "Over The Hill", mille juures ei saa manimata jätta, et naislauljal õnnestus üsna orginaalilähedaselt esineda. Taaskord hõigati rahva poolt mõnusaid detsibille, et oma firma saaks võimalikult kõva skoori.

Üritusele pani punkti Proekspert 100% Pro, kes esitas ainult originaalloomingut. lugusid. Lugude stiil oli pungi ja rocki vahepealne, aga nähes kuidas rahvale meeldis, jäi mulje nagu vaid selleks korraks kokku tulnud bänd teeks seda igapäevaselt. Ilmselt oli tunda finaali pääsemise hõngu!

Finaali pääsesidki Katta Kuulmine - Vahipataljon, 100% Pro - Proekspert AS ja Statika - European Logistics Group. Žüriisse kuulusid Kaupo Karelson, Krista Lensin, Uku Suviste ja Kadi Maarand. Jaagup Kreem pidi ka olema, aga tema jäi kahjuks haigeks. Finaal toimub 28.aprillil Rock Cafes. Finaali žüriisse kuuluvad Erik Sakkov, Aivar Riisalu, Juko-Mart Kõlar ja Valdo Randpere.

Vaata meeleolukat galeriid ka Weekendist!