Bublé: Igav kontsert? Ei, tänan, see pole minu stiil!

Saal oli välja müüdud ning ka Bublé ise ütles laval korduvalt, et saalis on üle 8000 inimese. Üleüldiselt suhtles superstaar rahvaga äärmiselt palju ja väga isiklikult, viskas laulude vahel nalja ja rääkides nii endast kui oma bändist lähemalt. Lisaks sellele, et Bublé pole varem Eestis käinud, said inimesed teada ka seda, et sarmikas härra on abielus. Mõnus muie saabus ta näole selle peale, kui pool saali häälekalt nurises. "Eks teie, mehed, olete vist see teine pool saali, kes selle üle õnnelikud on, et ma abielus olen!" tögas ta oma kuulajaid.

Naised olid igatahes sellest hoolimata täiesti vaimustatud ning paaril õnnelikul avanes võimalus koguni oma iidolit lähemalt näha ja katsuda. Üks naine otsustas visata lavale särgi ja sai Bublé'lt kutse lavale tulla ning sai oma särgile koguni autogrammi. Saime teada veel sedagi, et kuulsale lembelaulikule ei meeldi tegelikult kontserdid, kuna õlu on kallis ja sama hästi võiks ju kodus plaati kuulata. "Just sellepärast ei teegi mina tavalist ja igavat kontserti, vaid hoopis lõbusa peo, kus kõik võivad tantsida ja laulda!" rääkis ta ja kutsus inimesi üles toolidelt püsti kargama ja end liigutama.

Mitu õnnelikku said oma iidolile ka käe külge panna

Kolm neidu, kes eriti elavalt puusi hööritasid, said samuti laval ära käia. Omapäraseks muutis kontserdi seegi, et lugude vahele kulutas Buble palju aega oma bändikaaslaste tutvustamiseks. "Temal sündis just 17nes laps ja tema on nii suur hoor, et ei teagi, palju lapsi tal kokku on!" osutas ta kahe kaasmuusiku peale. "Ning tema, vastupidi, pole kunagi ühegi naisega maganud, kuna ta on liiga suur härrasmees selle jaoks - nagu Eduard Cullen "Videviku" filmidest, teate küll!" narris ta lõbusalt ja esitas sketši, kus vampiiriks olev bänditegelane ei taha ühe tüdruku verd imeda, kuna armastab teda liiga palju.

Poole kontserdi pealt lahkus Bublé lavalt ja astus hoopis publiku sekka, kuhu oli samuti pandud väike lava, esitas seal paar laulu ja tegi esireas istujate üle nalja, et kallis piletiraha läks raisku ja lähedalt saavad teda näha hoopis need, kes kaugel taga istuvad. Ja ühel hetkel võttis ta ühe fänni mobiiltelefoni, kes teda filmis ja jäädvustas sellega ennast, saali ja bändi.

Kokkuvõttes võib seda pidada üheks viimase aja õnnestunumaks ja elavamaks suurkontserdiks!

Vaata pilte!