Meeleolukal TV3 korraldatud fännilõunal avanes kohaolijatel võimalus küsida oma lemmikstaaridelt mistahes küsimusi, teha pilte, jagada muljeid ning vahetada meeneid.

Fännilõunale loosi tahtel pääsenud preili Julial oli aga sünnipäev, mis puhul kogu seltskond, neiu lemmikstaarid kaasa arvatud, talle ühislaulu ka esitasid.

Lõuna võitnud proua Ene aga oli hoolikalt valmistunud ning nii Seefriedile kui Galubale kingitusedki kaasa toonud. Mona Seefried sai endale kauni Rahvusraamatukogu vitraažiga kaelehte, mida lubas ühes osas lausa kanda. Siiski tuleb eestlastel selle telest nägemiseks veel kaua oodata, sest kui meil on käsil episoodid, mis algavad 1400-ga, siis tegelikkuses on valmis filmitud 1530 osa juba. Dirk Galuba sai endale seraiaalis vastavatud pruulikoja puhul pudeliavaja ning koristajanna rollis olevale Tanjale saatis proua staaridega kaasa võtmehoidja.

Fännide kinkidest meelitatud ja tähelepanu igati nautivad Mona ning Dirk hakkasid fotograafidele poseerides lausa nii vallatuks, et kukkusid kõigi silme all musitama! Nagu sarja pealkirigi lubab - oli tegeleaste kirgi ja fännide korraldatud tormi!

Vaata ka meeleolukaid pilte!