Nagu selgub, siis kaamera ette on püütud Smilersi laulja Hendrik Sal-Saller, Tallinna Lauluväljaku direktor Riho Rõõmus ja The Suni liige ja mänedžert Danel Pandre on täiesti ühel meelel - ilma ettevõtlikkuseta pole loomingut ja ka vastupidi pole muhvigi pihta hakata!

"Keegi peab mingil hetkel asjad kätte ja ette võtma," kirjeldab Sal-Saller ettevõtlikkuse rolli enda elus. "Musa kontekstis peab natuke ettevõtlik olema ja bändi majandama, harjutama ja välja tulema! Ettevõtlus on mingil tasandil looming, sest inimesed loovad ju seal ka - on idee ja siis hakatakse teostama!" arvab Smilersi legendaarne laulja.

"Ma arvan, et kui inimene ei ela ega tööta loominguliselt, siis on ta mõttetu ja tuim masin. Ka koristaja saab olla loominguline, kirjutusmasina töötaja kontoris saaab olla loominguline ja pakkuda uusi lahendusi. Kui keegi ütleb, et tal on igav töö, siis see on igaühe enda häda!" paneb Riho Rõõmus asja paika.

"Ettevõtlikkust ja loomingut ei saa lahutada, kummamagi eraldi ei ole mitte muhvigi peale hakata, need peavad olema mõlemad!" on The Suni liige ja Ott Leplandi mänedžer Danel Pandre veendunud.