"Meil on koigil heameel selle üle, et jõuame üle päris pika aja taaskord Tartu ja Pärnu publikuni, oleme seda bändiga juba ise pikalt oodanud. Sel aastal oleme suunanud oma tähelepanu välisreisidele, et tutvustada oma muusikat ka mujal maailmas, seetõttu on need kaks kontserti Endlas ja Vanemuises ühed ainsad, mida me sel kevad-suvel Eestis anname," kommenteerib bändi solist Ewert Sundja. Pärnusse ja Tartusse jõuavad poisid vahetult peale kontserte Prantsusmaal, Šveitsis ja Soomes.

Tänavu suveks on Ewert and the Two Dragonsil planeeritud 40 kontserti Euroopas, sealhulgas on avalikustatud juba esinemised festivalidel nagu Hultsfred (Rootsi), Colours Of Ostrava (Tšehhi), Provinssirock (Soome), Ruisrock (Soome), Europavox (Prantsusmaa), Haldern Pop (Saksamaa), De Affaire (Holland) ja Positivus (Läti). Käesoleva aasta jooksul jouab bänd Soome, Rootsi, Lätti, Tšehhisse, Prantsusmaale, Saksamaale, Itaaliasse, Austriasse, Hollandisse, Belgiasse, Islandile, Ameerikasse ja Kanadasse.

Erikülalistena Ewert and the Two Dragons kontsertidel astuvad üles Pärnus Mari Kalkun ja Tartus Iiris, kes esitleb ka Tartu publikule oma värsket albumit “The Magic Giftbox”.

Piletid hinnaga 10, 15, 17 eurot tulevad müüki Piletilevi müügikohtades üle Eesti täna, neljapäeval 26. aprillil kell 10:00.