Pingeline heitlus disko ja hevi vahel

Võit ei tulnud aga kergesti, sest igaüks oli tulnud kontserdile võitma! Näiteks oli Microsofti bändi Palavik esinemine oli peaproov esimese mai paraadiks. Eesmärk ikkagi teha rahvale võimalikult võimas esinemine, mis vaatamata varajasele kellaajale oli lava ette päris arvestatava publiku kohale meelitanud. Arengufondi Rajooni uued poisid tantsutasid publikut 90ndate pophittidega, lisaks olid olemas ka tantsutüdrukud, mis olid toodud justkui otse 2 Quick Starti kontserdilt. Esinemises oli võimsust ja sära, mis meeldis rahvale.

Aina kerkivad detsibellid ja tulevärk

Kui lavale astus Vahipataljon, siis kadus ka kõige tuimema inimese näolt igavusejälg. Taaskord esitati igale ajateenijale omamoodi hümniks saanud Terminaatori "Ajateenija" loo. Kisakoor tunnistas korda läinud esinemist 113ne db'ga. Europe Logistics Group OÜ bänd Statika tuli taaskord lavale omaloominguga. Fännide hulk oli tunduvalt väiksem kui teistel, kuid see eest oli lava ees just need, kellele see muusika meeldis. Tegemist oli seniste kontsertide põhjal kõige käredama muusikaga ning olgugi et kuulajaid oli vähe, siis näitas detsibillimasin üle 114.

Õhupallid, sädelev glitter ja Nirvana

Taaskord oli aeg, et lasta Rootsi Pipi lavale. Seekord esines Swedbanki Peadirektor tuntud hittidega, sest kes siis ei teaks Genialistide või HU? unustamatuid hitte. Muidugi vahele tuli törts bluusi, mis andis võimaluse kuumaks kõetud kontsertpaigas veidikenegi jahutust saada. Hea esinemine sai kaasaelajatelt totaalse tunnustuse - 117 detsibelli! Proeksperti 100%Pro läks kindla peale välja ja varustas fännid omanimeliste lippude ja laulusõnadega, et kõik oskaks kaasa laulda. Need vähesed lood, mida oli neil aega esitada sisaldas endas vaid puhast rokki ja punki. Mood Mess Skype'ist tuli lavale raju rokiga. Taevast sadas õhupalle, lisaks sadas alla ka sädelust, mis andis vunki juurde tuntud maailmakuulsatele lugudele nagu Nirvana - Smells Like Teen Spirit.

Õllesed seltsimehed otse Tartu bussi pealt

A. Le Coq P.N.T tuli jälle otse Tartust ja seda oli nii mõnegi inimese puhul näha, et teekond sealt siia oli olnud pikk ja õllene. Nagu ka eelvoorus oli seekord kaasa elama tulnud varustatud plakatitega, et anda asjale vürtsi ja kirevust juurde. Viimane esineja oli Buffet ehk Baltic Packaging System OÜ, kes ütles, et tegemist on kogu selle ürituse kõige vanemate peerudega. Kava oli lühike, kuid kvaliteetne ja kaasakiskuv. Olles ära kuulanud köik need esinemised, siis oli suhteliselt raske otsustada, milline võiks olla see kõige kõige parem firmabänd. Õnneks oli žürii selle raske valiku tegijaks ehk siis kõik jäi Allan Roosilehe, Erik Sakkovi, Aivar Riisalu, Juko-Mart Kõlari ja Valdo Randpere õlule!

Vaata meeleolukat galeriid!