"Niigi üha kasvavas probleemidehunnikus, mis Tallinna linnas üha kuhjub, võetakse kasutusele üha totramaid meetmeid, et korvata teiste totruste arvelt puudujääke," kurjustab Eric. "Iga sellise aktsiooniga kaob ühel ausal ning põhimõttekindlal linlasel oma kodulinna vastu usaldus!" leiab ta.

"Kahe silma vahele jäetakse lihtsa linnaelaniku argipäevamured ning keskendutakse ebavajalikule, nagu seda näiteks Tallinna TV või veelgi banaalsem idee tasuta ühistranspordist," jätkab ta. "Antud juhul tänavate pimendamisel kaob linnakodanikul igasugunegi turvalisus nii jalgsi kui ka autoga liiklemisel," on ta veendunud ning lisab juurde, et ei tasu unustada, et hoolimata sellest, et tulemas on suvi, liiklevad inimesed öistel tänavatel ja väljas on siiski ka hilistel tundidel pime.

Erik tunnistab, et elab ise tihti öises ajarežiimis ja on vahel isegi valgustatud linnatänavatel paranoiline. "Usun ise ja usub ka minu sõprusringkond, et selline kokkuhoid linna eelarvest on täielik jama ning tasuks tõstatada valjuhäälselt seda teemat linnavalitsuse vastu," kutsub ta inimesi üles vastuhakule, kuid tõdeb ka ise kahjutundega, et küllap lõppeb seegi aktsioon nagu paljud eelnevad. "Kas linnakodanikku ei kuula tõesti mitte keegi, et kõik protestid tunduvad kui hüüdja hääl kõrbes?" esitab ta lõpetuseks retoorilise küsimuse.