„Meie uus lugu räägib karmidest meestest. Muusikavideos kohtuvad Uus-Meremaalt pärit karmid maoorid oma täies eheduses vastakuti lahinguvalmiduses viikingitega. Kas ja kuidas olukord laheneb, näeb juba juunis valmivast videost,“ kommenteeris Genka. „Hea juhus oli see, et video ideesid mõlgutades kohtusime me inimestega, kes sel suvel on Tallinnas korraldamas suurejoonelist ragbiturniiri Wett Rugby Cup 2012. Neile meeldis meie „karmide meeste“ teema nii, et lisaks sellele, et nad meil aitasid videot teha, valisid nad selle loo ka oma turniiri tunnuslooks,“ lisab Genka.

„Hakka pihta“ videot esitatakse ka suurtel ekraanidel ja live performance'iga 15. juulil Wett Rugby Cup 2012 finaalmängude päeval Vabaduse Väljakul, kus võib näha viikingite ehedat esitust.

Muusikavideo on filmitud Ida-Virumaal, võttekohtadena on kasutatud nii Kiviõli tuhamägesid kui ka Liimala randa.

Video rezissööriks on Ove Musting ja operaatoriks CJ Kask, kes tegid ka A-Rühma eelmise video „Loterii ja...“ Video teeb uudseks see, et esmakordselt kasutati selleks täiesti uut, digitaalse filmi lipulaeva Arri Aleks kaamerat. Video produktsiooni eest on seekord vastutajaks Average Monkey. Video saab valmis juuni esimeses pooles.

Ootame juunit!