Episood leidis aset 2011. aasta jaanuaris Lääne-Rootsis Halmstadis, vahendab Iltalehti.

Rootsi mees jõi end koos ekspruudi ning tema sõbrannaga purju. Ekspruut istus parasjagu diivanil ning tegeles oma juuste silumisega, kui mehel äkki geniaalne idee tekkis, et naine võiks ka tema kubemekarvad ära sirgendada.

Naine ei olnud ettepanekuga esialgu nõus, kuna kartis, et põletab mehe õrna piirkonna ära. Purjakil mees ei jätnud aga jonni ning nõudis soengut edasi. Mees vehkis oma paljastatud kubemega senikaua naise silme ees, kuni naisel üle viskas ning ta kuumade tangidega mehe tillist haaras.

Kui esialgu oli mees heas tujus, naeris juhtunu üle ning palus teisel naisel jääd tuua, siis hiljem mõtles mehepoeg ümber. Kohtus rääkis ta, et kõrvetatud peenis tegi talle veel kolm nädalat valu.

Kohus võttis otsuse tegemisel arvesse aga seda, et mõned tunnid enne peeniseintsidenti olid mees ja eksnaine tülli läinud ning naine oli mehele litaka andnud. Mees lõi naist aga vastu nii kõvasti, et naine kukkus pikali. Mees üritas küll kohtule seletada, et tema löök oli puhas refleks, sest ta on siin karmis maailmas eluspüsimiseks ennast selliseks treeninud.

Paraku ei võtnud kohus mehe selgitusi kuigi tõsiselt ning vabastas naise kõrvetamissüüdistusest, sest mees oli selleks naist ise provotseerinud.