"See juhtuski nii, et öösel läks kõht tühjaks ja läksin riieteta kööki ja tegin endale munavalge-juustu hilisõhtust snäkki ja Janne mängis oma iPhone'iga. Tal on uus hobi kõigest pilti teha ja siis ta mõtles, et oleks naljakas, kui ta minust sellisena pilti teeks ja nõnda endale jälgijaid juurde saaks," rääkis Carola Publikule.

Kardashian küll ei tunnistanud, et sellel pildil tema oleks, kuid Carola seda ei häbene ning oskab asja läbi huumoriprisma vaadata. "See kukkus jah päris naljakalt välja, aga kuna sel pildil pole näha midagi, mida näiteks rannas ei näeks, siis ei olnud selles midagi pahatahtlikku, vaid lihtsalt sõbrannade omavaheline tögamine," ei pannud Carola sõbranna huumorisoont pahaks.

Küsimusele, kas Carola teeks Jannele sama tünga vastu, vastab Kardashiani konkurent naljatlevalt: "Eks näis, mis ma Janne jaoks välja mõtlen."

Samas tunnistab hetkel LA-s resideeruv iludus, et tema ise ei teadnudki, et Kardashianist samasugune pilt on tehtud, kuid kui ta teada sai ja Janne tähelepanu sellele juhtis, tunnistas sõbrannale vingerpussi mänginud Janne, et just sealt ta inspiratsiooni saigi.

Küsimusele, kas Janne saavutas oma eesmärgi ja sai Twitteris jälgijaid juurde vastas Carola naerdes: " Sai, aga ta lootis, et see number on suurem."

Jääme ootama, mis trikke need vallatud kaunitarid järgmisena välja mõtlevad. Publik soovib neile vaid inspiratsiooni, et neiud meid taas üllatada võiksid. Nendega juba igav ei hakka!

Vaata uut trendi munapraadimises SIIT ja SIIT!