Eesti meedia lemmik suure vanusevahega paariks on vaieldamatult Kati ja Jaan Toots, kelle vanusevahe on enam kui kakskümmend aastat. Paaril on ka ühine pisitütar Karolina.

Tõnu Trubetsky on Õhtulehele antud intervjuus öelnud, et ta oleks nõus aktsepteerima seda, kui tema tütrel oleks sama vana mees, kui ta ise. Samas ei ole ta soostunud avalikult eriti rääkima oma isiklikust suhtest endast pea 18 noorema abikaasaga.

Jüri Mõis ja Kerttu Olmann-Mõis on abielus olnud juba üle kümne aasta. Ligi 15 aastat noorem Kerttu ei ole Mõisa esimene naine ja eelmisest abielust Tiina Mõisaga on ärimehel veel kaks tütart. Ilmselt hakkas Jüri tervis 1996. aastal halvenema, sest just siis hakati teda seltskonnaüritustel nägema enda tolleaegse sekretäri Kerttuga. Mõis teab rääkida, et noor naine olla mehe tervisele hea.

Omal ajal võlus telenägu Andres Raid ära endast 18 aastat noorema Triin Mattiseni, kellega ka abieluranda sõuti. Ilmselt ei olnud see sel ajal noorukese Triinu jaoks nii hea partii, sest selleks, et mehelt lahutust saada, tuli teda lausa meedia kaudu kohtuga ähvardada.

Üheksakordse isa Alex Lepajõe ja tema abikaasa Kristi vanusevahe on üle 20 aasta. Kristi on ühe kolmandiku Alexi laste ema. Kunagi Alexiga abielus olnud Merle Palmiste on Lepajõega aastaid kohturallit sõitnud, eks näis, mis tulevik Kristile toob.

Ärimees Toivo Asmer on oma abikaasast Kristelist kaks kümnendit vanem. Toivo tutvus oma kolmanda naisega, siis, kui ta regionaalminister oli. Kristel oli siis Riigikantselei majandusosakonna direktor. Esimesest tööalasest kohtingust sai aga abielu.

Eino Baskin, kellel seljataga abielu ka Eesti teatrimaastiku grand old lady Ita Everiga, on abielus olnud veel Galina Dõrdinaga, see kestis kolmkümmend kaheksa aastat. Aastal 2000 abiellus ta endast 28 aastat noorema Veera Tolliga.
Tõnu Kark ja tema kaasa Kadri Kilvet on õnnelikud kahe ühise poja vanemad, kellel vanusevahet enam kui 25 aastat.

Tõnis Mäge ja tema neljanda abikaasa Kärt Johansoni vanust lahutab enam kui kaks kümnendit. Paaril on kaks ühist last.

Guido Kanguril ja Piia Lukinil on vanusevahe üle viieteist aasta ja neil on kaks ühist last.

Arhitekt Ignar Fjuk on koos endast 33 aastat noorema Äripäeva ajakirjaniku Katariina Krjutškovaga.

Tundub, et ütlus "armastus vanust ei küsi" vastabki tõele!