Liiklusummikud miljonilinnas

"Saksa täpsus sai hommikul tagasilöögi, kui kell 11.00 algama pidanud proovipäev tund aega edasi lükati. Selget põhjust ei öeldud, aga mitmed delegatsioonid sattusid transpordiraskustesse, sest Bakuu südalinn oli täna aset leidva jalgrattamaratoni pärast suletud ja seetõttu pidid bussijuhid sõitma ümber mitme miljoni elanikuga linna," kirjeldab fotograaf Andres Putting kohapealseid muljeid.

Igal esinejal oma trump

"Aga hallis olles kõik sujub. Mitmed ajakirjanikud on kohal ja teevad juba tööd. Esinejamaadest on hetkel laval ära käinud Montenegro, Island, Kreeka ja Läti. Montenegro tõi lavale papist eesli, Island laulis kujuteldaval jääl, Kreeka tüdrukud ja poisid laulsid meelehullutajatest ja lätlased rõhuvad ilusale muusikale ja omaenda seksikusele," kirjeldab Putting.

Kõik toimib karmi Saksa korra kohaselt

Andrese sõnul käib proovis kõik nagu kellavärk, üks riik tuleb lavale, saab vastavad instruktsioonid ja ohutusloengu, sest lavaserv on väga kõrge ja sealt allakukkumine ohtlik. Iga esineja jaoks on ette nähtud vaid loetud arv minuteid, mis suurel ekraanil halastamatult tiksuvad. Täna jõuavad proovi ära teha veel Albaania, Rumeenia, Šveits, Belgia ja Soome.


Vaata galeriid, mis tänase päeva jooksul oluliselt täieneb!