Tivoli tuuri suur miinus on see, et puuduvad suured Ameerika mäed. Six Flags pargis aga nendest puudust ei ole. Suurema osa pargi alast võtavadki ära erinevas suuruses Ameerika mäed.    Kell 10.00 tehti park lahti, enne kui aga parki sisse saime, oli vaja läbida turvakontroll (umbes nagu lennujaamades). Kui sisse saime, jooksis meie juurde fotograaf, kes tegi väikse pildiseeria meist ning andis seejärel paberilipikese, mille alusel oleksime saanud need pildid hiljem osta. Peale seda suundusimegi kohe esimese atraktsiooni juurde. 

Enne suurele Ameerika mäele minemist, otsustasime ''soojenduseks'' minna ühele väiksemale. Sellele saime peale kohe, ilma igasuguse järjekorrata. Umbes kell 10.20 (ainult 20 minutit pargi avamisest), seisime järjekorda esimese suurema atraktsiooni juurde, mille nimeks oli ''Superman'' (üle 60m kõrgune Ameerika mägi, mis liigub kiirusel 100km/h). Ja nii me seisimegi põhimõtteliselt esimese atraktsiooni juures üle tunni aja (peaagu 1,5h).

Aga kui sõit oli tehtud, siis ununes see ootamine täielikult ära ja suundusime kohe järgmise juurde. Positiivne oli see, et kui vahelduseks tahtsid minna mõnele väiksemale atraktsioonile, siis ei pidanud kunagi rohkem kui 15 minutit ootama. Park on VÄGA suur ja soovitatav on kohe võtta kaart, et aega kokku hoida ja mitte ära eksida.

Atraktsioonid on iga nurga peal, samuti erinevad söögikohad ja mängutoad. See on koht, kus leiab tegevust küll igas vanuses inimene. Mina isiklikult ületasin end küll täielikult. Läksin ka kõige suurematele ja õudsamatele atrakstioonidele. See on video ühest õudsamast sõidust (''Vertical Velocity''), mis oli minu jaoks natuke liig ja mida ma just kõige rohkem ei nautinud:

Video:

Kõige viimasena läksin ma atraktsiooni ''Raging Bull'' peale. See on pargi kõige kiirem ja kõrgeim Ameerika mägi. Kuigi pargi sulgemisini oli natuke üle tunni, olid järjekorrad ikka pikad. Seisime ligkaudselt 45 minutit järjekorras. Enam see 45 minutit ei tundunud üldse pikk aeg olevat, olime lihtsalt järjekorras seismisega ära harjunud. See oli kindlasti minu lemmik Ameerika mägi. Jätsime kõige parema viimaseks!   

Video:

Väga mõnus kogemus oli ja kindlasti lähen tulevikus veel sinna. Soovitan kõigile sinna minna, kellel selline võimalus on. Kuigi olen nüüd Six Flags pargis käinud, lähen ma ka Tallinnas Tivolisse. Tundub, et seal on paar lahedat atraktsiooni, mille peal käiks ära küll. Ainult loodan, et see on ikka turvaline.