"Esimesena kaamerate ette astunud üliturvatud Iisraeli punt avaldas rahulolematust kaameratööga, kuid lootsid siiski, et nende pretensioone võetakse kuulda," kirjeldab Putting olukorda ning lisab juurde, et kummalised tehnilised probleemid kimbutasid ka Küprost. "Nende raadiomikrofonide tööd segas mingi tundmatu sagedus ning selle probleemi lahendamine venitas graafikut oluliselt," täpsustab ta.

Kuna kohale on siiski tulnud iga riigi hetke suurimad staarid, siis üksjagu pirtsakas San Marino keelas enda kostüümide pildistamise. Kõige suuremate silmadega vaatasid ümbritsevad glamuuri ja sära Venemaa esinejad, vanamemmed koondnimetusena Buranovskije Babuški. Näod tundusid neil aga vähemast naerul olevat, seega on ilmselt tegu pigem meeldiva šokiga.

"Vene memmed, kelle kohta vanad eurohundid ütlevad, et tegu on show mitte muusikaga, panevad saali kihama. Pressikeskus on tavaliselt pressikonverentside ajal pooltühi, vene memmed meelitavad aga kohale rohkem rahvast. Aplaus ei taha kuidagi lõppeda, kui vanatädid laua taha istuvad," kirjledab Putting idanaabri tiitlikandidaatide proovijärgset menu.

"Nad tõid lavale ka  oma traditsiooniline ahju ja näitasid veidi oma kokakunsti. Nende show ajal tuleb sealt suitsu ja nad vehivad kandikutega," annab mees aimu, mis laval toimuma hakkab.

"Jedwardi-poisid on vägagi kaameratundlikud ja nii palub nende mänedžer meil neid enne lavale minekut mitte pildistada - nad minevat sellest liialt pöördesse," kirjeldab Putting Iiri sensatsiooniliste kaksikute proovi.

Vaata galeriid, mis päeva jooksul täieneb!