Paukson: oleks esinemine muul päeval, ei saadaks teda pooltki nii suur edu!

Ott esineb teisel proovipäeval ehk 24. mail, mis on Pauksoni sõnul tõeline vedamine. "Kuu liigub Vähis ja kuna Ott on Sõnni märgi all sündinud, siis see annab talle jõu erilise tundelisusega esineda," põhjendab tähetark ja usub, et poolfinaalis laulab Ott end väga suure tõenäosusega rahva südameisse.

Midagi oleks justkui nagu puudu...

Ühtegi ennustatavat kohta Paukson avaldada ei soovi, vaid keskendub pigem selle, et anda Otile hüva nõu. "Huvitaval kombel on lõppvõistluse päev ehk 26. mai sedasorti päev, kus kuu on Lõvi märgis, mistõttu on loomingulisusest olulisem väline sära. Ott võiks oma riietusele midagi lisada. Mingisuguse rubiinpunase pisikese detaili. Las ta kostüümikunstnikud vaatavad asja üle," soovitab ta.

Vähk toob Sõnnile edu

Astroloog soovib Otile kõike head ja kinnitab veelkord, et kõik märgid on meie eurolaulikule väga soodsad. "See on päev, mis on antud talle sõnumi edasiandmiseks ja eks ta ise ka tunneb, et kuu on tema jaoks suurepärases kohas - tunded ja fiiling, Vähk on kõige loomingulisem märk üldse," võtab ta asja kokku ja kinnitab, et "Kuula" jõuab kaugele, kui tema nõuandeid kuulda võetakse.