Keegi kannatada ei saanud, kuid ehmatus oli suur. Kohal olema juhtunud Delfi fotograaf Andres Putting kinnitas, et välilavade vahel on paljugi mis võib veel kokku kokkuda, kuna hoolimata siin linnas olevast üsna tavapärasest tuulisusest, pole sellist tormi meie siin viibmise jooksul veel olnud ning ehitajad pole sellega huvitavam kombel eriti arvestanud.

"Olin hetk enne kohviku ümberkukkumist sealsamas ja tehes pilte teises suunas, kuulsin selja taga raginat ja pauku, pöörasin ringi ja kohviku rauast seinad olidki uppis," kirjeldab Putting olukorda. "Pildistamine keelati ära mõne hetke pärast, õnneks olid mul juba siis pilt ja video tehtud," lisas Putting ja nentis, et korraldajad on väga tundlikud piltide suhtes, mis ei näita üritus selles valguses, et kõik on kena ja ilus.

Kõik lõppes siiski õnnelikult ning hetkel on töölised asunud välilava tugeva tuule eest paremini kindlustama. Ott esineb täna õhtul seal sadadele inimestele, seega loodame, et tormine ilm on selleks momendiks juba leebunud.

Vaata galeriid!

Vaata ka videot!