Saate meeskond jõudiski Hiiumaale, kus Arno Liiver on viimased üksteist aastat elanud. Filmist tuntud romantilise ja elukauge unistaja asemel leiti eest tugevas stressis mees, kelle isikliku elu ning suhted abikaasa ja ämmaga on viimaste nädalate avalikkuse huvi keeruliseks muutnud. Arno elab ämma katuse all ja on praegu töötu. Ta toimetab igapäevaselt ämma majapidamises, aitab sõpru ning haarab võimalusel kinni ka juhuslikest tööotsadest. Hiljuti osales ta töötutele mõeldud tööharjutusprojektis, mis aga lõppes.

Käinas ei leia inimest, kes teda ei tunneks, kõigil on midagi tema kohta öelda ja ikka häid sõnu. "Ei ole tal häda midagi, kui kaine on, siis on nii tubli poiss, et paremat ära otsigi," tunnistab ka Arno ämm, sõnakas ja krapsakas proua. "Kevade" filmist käib valusa motiivina läbi joomise teema. Saatuse irooniana on alkoholil ka Arno elus roll. Arno mäletab hästi seda, mida ta Liblelt noore poisina  küsis: "Lible, miks sa jood?" Täna peab ta ise sellele küsimusele vastuse leidma.  

Arno ja Teele lugu näidati üle terve Nõukogude Liidu, film leidis sooja vastuvõtu ka välismaal. Naisaustajate kirjad on Arnol tänaseni ema juures alles.  Arno on tõeline sajandi romantik - vaatamata keerulisele eluteele on ta jäänud truuks vaid ühele naisele. Anne oli Arno südames juba lapsepõlves ja nüüdseks on nad abielus olnud üle veerand sajandi.

Arno elu võib paljudele tunduda täiesti trööstitu, kuid ometi olid ju ka tema ees lahti kõik teed. Kõigest hoolimata oma saatuse üle ta siiski ei kurda, eriti löövad ta silmad särama lapselapsest rääkides. Meil jääb vaid tänada Arnot, kes on suutnud puudutada eestlaste kõige hellemaid hingekeeli.