Kommentaator nimega Jah, leiab: Koos igapäevamurede leevendamisega alkoholi abil, tekitad sa neid muresid aina rohkem ja rohkem. Keegi sind tööle võtta ei taha, sest tööandja ei taha riskida sellega, et töötaja on purjus ja ei tee tööd või lausa jääb mõne traktori vahele. Satud elukeerisesse, mis viib sind kehalise ja vaimse kängumiseni ja lõpuks külmumissurmani kusagil lumehanges või tulesurmani põlevas lobudikus või surrakse viinamürgitusse.

Rääkimata alkoholi abil surnud ajurakkudest, sul pole enam süütunnet, südametunnistust, armumistunnet, pole enam situatsiooni, et südame alt tõmbab õõnsaks ja muid kõrgemaid emotsioone.

Arno Liiveri tõi Tallinnast Hiiumaale tema naine - võttis piltlikult mehe kaenlasse ja tassis ära. Seda võib lugeda välja artiklitest. Artiklites on kirjas, et elumerelained hakkasid Tallinnas üle pea käima. Mida see tähendab? See tähendab seda, et kui teda poleks Hiiumaale tassitud, oleks asi parmuks muutunud ja seejärel oleks asi prükkariks muutunud. Alkohol teeb imesid.