Peaaegu õnnelik õnnetus

"Oleme elus ja peaaegu õnnelikud!" hüüab terve bänd kooris. Peaaegu õnnelikud on nad seetõttu, et kuigi hing on sees, siis pole neil ei tänaseks ega ilmselt ka lähitulevikus toimuvateks kontsertideks ühtegi kuiva instrumenti ning terve öö on kulunud kõigi asjade kuivatamisele. "Helimees põrutas just Tartusse, et seal kõik puldid lahti võtta, kuivatada ja päästa, mis päästa annab," jutustas kitarrist Janek Harik Publikule.

Korraldajaid ei süüdista

Bänd tahab tänu avaldada korraldajatele, kes väga jubedatest ilmaoludest hoolimata väsimatult katusel askeldasid ja pidevalt kasvavat uputust välja kühveldasid. "Ei taha mõeldagi, mis oleks juhtunud, kui kogu allasadanud veehulk meile otse peale oleks lennanud," võbistab Janek õlgu. "Ja siis kõik need sädemed, mis lendasid. Me olime ju läbimärjad ja elektriline tehnika vedeles igal pool."

Kirss tordil - bändibuss uppus mutta!

See polnud eile õhtul aga Shanoni ainus õnnetus. Kuna vihm muutis maapinna täielikuks mülkaks, jäi ka nende bändibuss mudasesse pinnasesse kinni. "Ei tea jah, kuidas me siit minema saame. Aga loodetavasti täna Järvakandis näeme ja kui pille kuivatada ei õnnestu, siis esineme a-capella!" ei mineta poisid oma huumorimeelt.