ILM: Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm, kohati tekib udu. Puhub läänekaare tuul 2-9 m/s. Sooja on 6..11°C. Päeval jätkub vahelduv pilvisus, paiguti sajab hoovihma ja puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 15..21°C.

HOROSKOOP: Täna on päev, mil Kaalud võivad sattuda seiklustesse ja kogeda midagi sellist, mis muudab nende arusaamu elust ja rollist selles. Hea aeg on muudatuste tegemiseks kõigi tähemärkide jaoks ning lisa uuri SIIT 

TATAR: Alles oli, kui kõik jahvatasid väsimatult sellest, kui kalliks on läinud tatar. Nüüd on Grossi pood otsustanud tatrakoti hinna alla euro lasta. Ruttu jaole, alustagem taas tatrapaanikat!

TV: TV3 näitab kell 22.30 seksikat Tom Cruise'i filmis "Maailmade sõda" ning nende jaoks, kellel filmiisu puudu, jätkub ETVs jalgpallipalavik!

BEEBIKINO: täna on Solaris Kinos taas beebide kinno toomise päev. Kavas on näidata filme "Madagaskar 3: Euroopa tagaotsituimad" ning "Lumivalgeke ja kütt" Kogunemine algab juba kell 10.15 ning oma tooteid tutvustavad mitmed põnevad tootepakkujad. Filmid ei ole 3D's, heli on mahedam kui muidu ning filmide algus on kell 11.00.