"1975 esines Incognito Eesti Raadios aasta hiti kontserdil, kust on pärit ka ainukesed lindistused. Sel ajal ei valitud tegelikult mitte aasta hitti vaid aasta bändi. Vähetuntud Incognito hääletati Eesti paremuselt kolmandaks bändiks, muuhulgas edestas ta Kukerpille, Fixi, Ruja jne. Tegu oli konspiratsiooniga, kus Andrus Kerstenbeck sõitis mööda Eestit ringi ja saatis Eesti Raadiosse sadu postkaarte (sellel ajal toimus aasta bändi valimine saadetud postkaartide alusel, millele kuulajad olid kirjutanud 3 lemmikbändi). On võimalik, et Kerstenbeckil õnnestus ka muid hääletusetulemusi mõjutada. Et pettus välja ei tuleks, ei pannud ta Incognitot alati esimeseks. Parimaks bändiks valiti Gunnar Grapsi Ornament.

Ilma selle sigaduseta poleks Incognitol ilmselt ühtegi lindistust ja see bänd elaks ainult mälestustes. Sellelt kontserdilt on pärit ka kuulsa pianisti Raivo Tammiku legendaarne lause: "Poppmaailm hakkab kogunema." Varsti liitus bändiga Urmas Alender, uueks nimeks võeti Teravik.

Tagantjärele vaadates võib öelda, et punk oli 80ndate algul eesti noorte hulgas vaatamata kõigele väga populaarne. Olgu selle tõestuseks või 1981/82. aasta konkurss «Kaks takti ette», kus esmakordselt võistlesid mitte solistid, vaid bändid. Viimaseks korraks see ansamblitele jäigi, ehkki algul lubati bändide Takte korraldada vaheldumisi üksiklauljate omadega – arvata võib, et niisuguse otsuse peapõhjuseks oli Generator M-i ootamatu menu. Hendrik Sal-Salleri punk-trio sai žüriilt aina nulle, kuid pääses tänu vaatajate postkaartidele kogu aeg edasi. Generator M kogu konkursi tegelikult ka võitis – lõppkontsertil TPI aulas korraldati publikuhääletus, ent hiljem tehti häälte lugemisel sohki ja võitjaks kuulutati Spiraal, kuna nemad esitasid protestivaba, professionaalset, «tõsist» muusikat."