Sihtasutuse Carolin Illenzeeri Fond eesmärgiks on aidata katta Eesti eest võidelnud kaitseväelaste laste koolituskulusid ja toetada nende huvitegevust.

Fond on oma nime saanud operatsioonil "Iraagi Vabadus" 2004. aastal langenud vanemveebel Arre Illenzeeri tütre Carolin järgi, keda isa nägi vaid korra oma elus, mil pisitütar oli kahe kuune. 2006 aastal avasid ohvitseridest sõbrad Carolinile koolifondi ning sealt edasi arenes soov toetada ka teiste teenistusülesannete täitmisel langenud või raskelt vigastatud relvavendade lapsi. Fondi patroon on Eesti Vabariigi President.

Tänaseks on fondi kaudu toetatud laste huvitegevust ja treeninguid, soetatud sportimisvahendeid ning lapsed on külastanud teatrietendusi ja kontserte.

Pärnu Endla teatris astuvad üles välismissioonidel Eesti sõduritele laulnud muusikud, et anda oma panus Carolin Illenzeeri Fondi laste toetuseks.

Heategevuskontserdil astuvad üles Untsakad, Ines, Lea Liitmaa, Marvi Vallaste, Birgit Varjun, Lenna Kuurmaa, Kristjan Kasearu, Tanel Padar ja Eesti Kaitseväe Orkester. Õhtut juhib Rain Simmul.

Annetustelefonid on avatud 22. ja 23. juunil:
900 7001 - annetus 5 eurot
900 7002 - annetus 15 eurot
900 7003 - annetus 35 eurot

Uksed avatakse kell 19.00.