Ajakiri QOQO uuris Inessa tegemiste kohta lähemalt.

Küsimusele, kas kaunitar oli lapsepõlves rohkem hõivatud Barbidega mängimise või autodega, vastab naine: "Mängisin ikka autodega! Barbisid meeldis mulle lihtsalt koost lahti võtta ja neil näiteks juuksed maha pügada.

Rallimaailma viis Inessa pime juhus: "Täiesti juhuslikult kohtasin kunagi kohvikus ühte amatöörrallide organisaatorit, kes korraldas rallisid standardvarustuses autodele. Tema kutsus mindki ühes sõbrannaga võistlusest osa võtma. Tol hetkel olin ma alles juhiloa saanud ja äsja olin järelmaksuga hankinud ka uue auto. Nii saingi rallipisiku."

Sealt tema karjäär alguse saigi: "Amatöörrallis sõitsin terve hooaja tavalise sõiduautoga. Paralleelselt töötasin ka profiralli kohtunikuna ja tseremoonia korraldajana vastutasin ka pealtvaatajate ohutuse eest. Järgmine samm oli kaardilugeja amet. Sõitsin kolmveerand hooaega N4-s ja alles kolme aasta möödudes istusin ise ralliauto rooli. Nimelt osalesin toona Zero meeskonna meistrivõistlustel Ukrainas Subaru WRX STI-ga."

Naisralliäss olla on väga raske: "Kuidas sa ka ei sõidaks, hästi või halvasti, esimeseks või kolmandaks... ühiskond suhtub ikka eelarvamustega. Kui sõidad hästi, siis „lihtsalt vedas” ja kui läheb kehvasti, siis on suhtumine selline, et „ah, mis neilt tahta, nad ju eided”. Selline asi teeb natuke kurvaks. Vahest saab aga naiselikkust ära kasutada näiteks meediat enda kaitseks kasutades − seda eelist meestel ei ole."

Inessa on kaalunud loobumist, sest on tundnud valu ja pettumust partnerites, sõprades, sponsorites, kaardilugejas, teeninduses jne. head tiimi, mis töötaks nagu kellavärk, on raske kokku saada.

Küsimusele, kas naine peab ennast seksikaimaks naispiloodiks, vastab Inessa naerdes: "Kindlalt võin öelda, et jah. Samas maitsed on erinevad, saate ju aru."

Kuumavereline naine ütleb, et põhjamaiselt karge mehega oleks tal kergem, vähemalt tülitsid oleks vähem või üldsegi mitte.

Inessa on poseerinud Ukraina, Venemaa, Tšehhi ja Leedu Playboys. Samuti veel sellistes klantsajakirjades nagu Poola CKM ja Venemaa XXL. Poseerinud on ta ka autoajakirjades ja muudes väljaannetes.

Mõistet seks defineerib Inessa järgmiselt: "Minu jaoks on seks lihtsalt protsess. Mina pigem armatsen. Sõna seks kõlab minu jaoks rohkem sellise loomaliku rahulduse saamisena."

Täispikka intervjuud loe ajakirja QOQO suvenumbrist.