Mida mäletad Eesti kontserdist paar aastat tagasi?

Ma mäletan üllatust, mille fännid mulle tegid, kui õhupallid lendu lasid. Kui oled tuuril ja kõik päevad on sarnased, jäävad sellised asjad väga meelde. Näiteks pool aastat tagasi Seoli kontsertil Koreas loobiti korduvalt õhku 3000 rulli WC paberit, see oli nagu tualettpaberi-ilutulestik.

(Aimu ja ehk ka inspiratsiooni saad SIIT)

Kas ka sel korral on võimalus tüdrukutel lavale pääseda Sinu kõrvale?

Jah, tõenäoliselt küll. Kõik ei ole veel paigas, aga püüame alati korraldada publikuga mingit actionit või üllatust. Aga see ei tule kindlasti päris samasugune kui eelmine kord.

Kas plaanid pärast Tallinna showd linna peale minna ka?

Jaa, kindlasti! Mul ei olnud varem aimu ka, kui ilus ja lahe on Tallinn, aga ma leidsin eelmine kord mitmeid lahedaid kohti, kus hängida ja lähen neisse tõenäoliselt ka seekord.

Sa ei luba lava taha üldse alkoholi, miks nii?

Kust te seda juba kuulsite? Tegelikult on jah nii, et tuuril olles on alkohol ja narkootikumid ohu allikad. Paar aastat tagasi jõi üks tiimiliige liiga palju ja ma ei taha, et see kunagi korduks. Mul on ükskõik, mis need inimesed teevad väljaspool tuuri, aga kui neil on vaja iga õhtu kahetunnine show püsti panna ja tööd teha, siis ei ole alkohol hea. Lavatagune peab olema puhas ja korras.

Arvasime, et ehk on su ema range ja see on tema soov...
(Mikal on tuuril kaasas ema, kes eelmine kord näiteks publiku seast lavale pääsevaid tüdrukui otsis - toim.)

(Naerab.) Ei-ei, mu ema on tõenäoliselt pigem see, kellel on väike väike pudel viskit garderoobis peidus.

Kas sa Eurovisiooni ka vaatad?

Olin sel aastal Eurovisiooni ajal New Yorgis stuudios ning striimisin sealsetele inimestele internetist seda, sest nad polnud Eurovisiooni lauluvõistlusest isegi midagi kuulnud. Nende arvates oli see maailma kõige kohutavam asi, mis nad üldse kunagi elus näinud on.

Kas sa Eesti laulu mäletad ja mida arvad Inglismaa laulust?

Kahjuks ei mäleta Eesti laulu, aga Inglismaa... Halb. kohutav. Hirmus. Õudne. On kaks võimalust: sinna minnakse kas nalja tegema või laulma, aga selle naljatamisega paistab rohkem silma. Minu arvates ei tohiks Eurovisioonil üldse osaleda alla 75-aastased inimesed.
Venemaa laul oli lahe! Kõik võiks olla sellised.

Kas osaleksid ka ise kunagi Eurovisiooni, kui võimalus oleks?

Mitte kunagi - minus ei ole seda, mis selleks vaja. Nalja vast teeks ja pigem vaataks, tõsiselt osalema küll ei läheks kindlasti.

Mika esineb Õllesummeri raames Tallinna Lauluväljakul järgmisel neljapäeval, 5. juulil kell 23.00!