"Paljud Hard Rock Laagri fännid ilmselt näitavad küll Rabarockil oma nägu, aga minu isiklik arvamus on, et Rabarock muutus mingi hetk liiga diskoürituseks," rääkis meile üks avameelne härra, toonitades igaks juhuks veelkord, et tegu on tema isikliku arvamusega.

Paraku oli neid isikliku arvamuse jagajaid veel. "Käisime eelmisel aastal Rabarockil ja pettusime," jutustas teine lõbusas konditsioonis rokifänn. "Rabarock ja Hard Rock Laager erinevad üksteisest oluliselt, siin on ikkagi tegemist death ja black metal, gothic doom ja...misiganes pask ühesõnaga!" püüdis ta selgitada. Ilmselt oli sõna "pask" siinkohal mõeldud positiivse kommentaarina.

Küsimuse peale, milliseid ansambleid karmi ütlemisega härra kuulama oli tulnud, jäi ta algul mõttesse, siis aga meenus lõpuks: "Ma Samaeli piiluks, lätlased olid igavad! Siin on tegelikult nii mõnigi veel, mulle see To Die For õudselt meeldis, nii armas, nii nunnud poisid. Metsatöll on meil muidugi igal peol, ma kiidan! Tervitusi Metsatöllu poistele, öääää!" röökis ta lõpetuseks.

Lõbus! Vaata videot!