"Retro ja 80-ndatega meenub mulle see, et olime sõbrannaga hullud Modern Talkingu fännid ja meile kummalegi meeldis kumbki neist, mistõttu mingeid vaidlusküsimusi polnud - Jagasime ära, kes millised pildid ajakirjast välja lõigata sai!" naeris ta Publikule antud intervjuus ning lisas juurde, et tal olid kõik Modern Talkinu kassetid.

Kirsti meenutas veel seda, et ühel hetkel ta muusikamaitse muutus ja hingelähedaseks sai hoopis punk. "Ma nii ootasin alati, eet Villu Tamme Soomest tagasi tuleks, sest ta tõi alati kaasa neoonvärve. Ma kandsin neoonrohelisi juukseid ja mäletan, kuidas lapsed jooksid mulle järgi ja karjusid: Näkineiu, näkineiu!" meenutab ta.

"Tiinekavanus on alati lahe, ükskõik mis ajastu on," arvas ta ning nentis, et käesolevalt festivalilt pakkus talle kõige enam pinget Anne Veski. "Tegu oli live-bändiga, ei olnud mingit haltuuramaiku juures, mistõttu peangi Anne Veskit selle ürituse kõige suuremaks täheks. Kahjuks ei jõua ma Kim Wilde'i näha, sest mul on teised plaanid," avaldas ta kahetsust.

Vaata videost, mida Kirsti Publikule veel rääkis!