Ragnar ja Lili Klavan - kuus aastat tagasi sõprade korraldatud kohtingul tutvunud ning samas koolis käinud Ragnar ja Lili elavad intriigivaba elu ning armastavad üksteist jäägitult. Üheskoos unistatakse pikast ja toredast elust ning tervetest lastest ning kummalgi pole materiaalseid unistusi, kuigi puudust ei pea kumbki kannatama.

Konstantin Vassiljev ja Jana Vassiljeva - Jana ja Konstantin on samuti ühes koolis ja lausa samas klassis käinud paar, kes otsustas oma elud abiellu ühendada sellel legendaarsel päeval, mil Eesti Portugali vastu viiki mängis. Vassiljevitel on ühine tütar ning pere on iga kell jalgpallist olulisem.

Mart ja Lissel Poom - Mart ja Lissel tutvusid ööklubis Piraat ning Lissel ei teadnud algul üldse, millega talle lähenenud sümpaatne noormees tegeleb, kuid talle jäi kohe algul mulje, et tegu on heasüdamliku inimesega. Mart pidavatki Lisseli sõnul olema äärmiselt armastav ja hoolitsev isa ning mees, kes aitab alati kõigi asjatoimetustega ja hoiab oma peret üle kõige.

Raio ja Marje Piiroja - Jälle üks pikaajaline abielu - lausa 12 aastat kestnud idüll on üle elanud ka visiitabielu ajad, mil Raio pidi elama võõrsil. Raio on oma naise Marje sõnul eeskätt usaldusväärne mees ning teiseks tõeliselt nutikas kodukootud MacGyver, kelleta pere toime ei tule.

Sergei ja Viktoria Pareiko - Sergei on alati öelnud, et mehe teeb mehelikuks kaunis naine käevangus ning tal on selline aksessuaar täiesti olemas - Viktoria on nõus Sergeile ükskõik millisesse maailma otsa järgi minema ning loob talle kodutunde ükskõik, kus nad parajasti ka ei viibiks.

Joel Lindpere ja Julia Kähar - ainus meie esijalgpallurite paaridest mitte abielus olevad Julia ja Joel on koos olnud alles väga lühikest aega, kuid Joeli varasemast suhtest pärit pojast hoolimata on paar jõudsalt armastust arendamas ning kasuema saavat kasupojaga suurepäraselt läbi. Koos elatakse hetkel kaugel New Yorgis.