ILM: Vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 20..26°C.

MAASIKAUPUTUS: Maasikahooaeg on käes. Mine metsa ja korja endale metsmaasikaid või lippa turule ning osta häid eestimaiseid mammusid. Publik pakub mõned ideed, mida maasikatega peale hakata. Valge šokolaadi ja maasikakoogi retsepti vaata SIIT ja lihtsa maasika-besee magustoidu leiad SIIT. Kreemise täidisega maasikakoogi retsepti vaata SIIT.

TÖÖMEES KOJU: Nutikas firma "Töömees koju" pakub kodumajapidamistele väiksemahulisi abi- ja remonditöid. Töömees teeb ära selle tüütu töö, mida inimesed on kodus edasi lükanud. Töömees koju pakub teenust praktiliselt 24/7, seal hulgas ka nädalavahetustel ning õhtustel aegadel. Töömees koju Facebooki lehe leiad SIIT.

TELE: ETV näitab põnevat dokfilmi "Wikileaks - leke, kui relv".

Kus on midagi salastada, seal on midagi karta. WikiLeaks sai rekordajaga maailmakuulsaks, olles paljastanud suurima salajase informatsiooni varamu ajaloos. Tänu sellele on maailm saanud palju teada piinamistest Iraagi sõjas või Islandi pankurite salajastest tehingutest. Aga me teame väga vähe WikiLeaksi ajenditest ja selle salapärasest asutajast Julian Assange’ist, keda mõned peavad kangelaseks ning teised süüdistavad kõiges - alates spionaažist kuni vägistamiseni. Kes on need inimesed WikiLeaksi taga ja kuidas nad jõudsid sinna, kus nad praegu on?

ETV näitab dokfilmi kell 22.00.

HOROSKOOP: Tänased meeleolud sunnivad Jäära vaatama iseenda sügavustesse ning tegelema nende probleemidega, mida siiani olete püüdnud enese jaoks maha vaikida. Sa pole Jäär? Teiste tähemärkide kohta loe SIIT.